BU HANGİ ŞARKI? B1 | ZAMAN MAKİNESİNE İKİ BİLETİM VAR

    


    Bir zamanlar, şirin küçük bir kasabada, Hayat ve Ömür adında bir çift yaşıyordu. Aşkları peri masallarının bir parçasıydı. Derin, tutkulu ve sonsuza dek vaatlerle dolu. Bununla birlikte, inatçı kişilikleri sık sık çatıştı ve ilişkilerinde aşılmaz engeller yarattı. Birbirlerine olan sevgilerine rağmen, en iyisi için olduğuna inanarak yollarını ayırmaya karar verdiler. Ama kaderin onlar için başka planları vardı. Olayların beklenmedik bir dönüşünde, Hayat, insan zihninin hayal bile edemeyeceği bir sır tutuyormuş gibi görünen bir çift bilete rastladı. 

    Bu biletler sıradan biletler değildi; Bir zaman makinesinden gelen biletlerdi, onları aşk hikayelerinin başladığı tarihe geri götürebiliyorlardı. Yüreğinde bir umut ışığıyla Hayat, Ömür’e bu akıl almaz teklifle yaklaştı. Ömür, anlaşılır bir şekilde, durumu tamamen çılgınca buldu. Zamanda yolculuk yapma, her şeye yeniden başlama ve Hayat ile yeni bir sayfa yaratma fikrini kavrayamadı. Şüpheler zihnini doldurdu, şüpheciliğin tohumlarını suladı. Geçmişlerini tekrar gözden geçirmek, inatçılıklarını sihirli bir şekilde nasıl çözebilir ve ilişkilerinin yürümesini sağlayabilir? Öte yandan Hayat kararlıydı. Aşklarının köklerine geri dönmenin, birbirlerini daha iyi anlamalarına, ilk masumiyeti ortaya çıkarmalarına ve daha parlak bir geleceğin yolunu açmalarına yardımcı olacağına inanıyordu. Sarsılmaz bir inançla, Ömür’e aşklarına bir şans daha vermesi için yalvardı. Günler gecelere dönüştü, çünkü sonsuz tartışmalar yaptılar. Hava duygularla doluydu. Sevgi, özlem ve ileride ne olduğuna dair altta yatan korkuyu uyandırdı. 

    Arkadaşları ve aileleri, uzlaşmanın bir yolunu bulacaklarını umarak kenardan izlediler. Şüphecilik ve kalıcı aşk arasında kalan Ömür, kendi inatçılığıyla yüzleşmeye karar verdi. Çekincelerine rağmen Hayat ile bu olağanüstü yolculuğa çıkmayı kabul etti. Birlikte, zaman makinesine ayak bastılar ve kendilerini bilinmeyene hazırladılar. Zamanda geriye yolculuk yaparken, anılar duyularını sular altında bıraktı. Hikayelerinin başladığı anlara geri götürüldüler. Masumiyet, kahkaha ve âşık olmanın saf sevinci, yenilenmiş bir yoğunlukla üzerlerini yıkadı. Geçmişlerini yeniden yaşarken, her değerli anı el üstünde tutarken zaman durmuş gibiydi. Her geçen gün inatçılıkları kaybolmaya başladı. Geçmiş hatalarının öğrenme fırsatları olduğunu fark ettiler ve onları daha bilge bireyler haline getirdiler. Ayrılmalarına neden olan acı, incinme ve yanlış anlamalar artık farklı bir mercekten görülüyordu. Birlikte, ilişkileri için daha güçlü bir temel oluşturmak için bilinçli bir çaba sarf ettiler. Açıkça iletişim kurdular, empati ile dinlediler ve uzlaşmayı benimsediler. Aşkları yeniden alevlendi, her zamankinden daha parlak yandı. Hayat’ın cesur girişimi sonuç vermişti. 

    Bir zamanlar inatçılıkla parçalanan çift, şimdi yeni keşfedilen bir anlayışla birleşmişti. Zaman içindeki yolculukları onlara aşk hikayelerini yeniden yazma ve birlikte harika bir hayat yaratma şansı vermişti. Sonunda, onlara mutluluk getiren zaman makinesi değil, kusurlarıyla yüzleşmeye ve aşkları için savaşmaya istekli olmaları oldu. Hayat ve Ömür’ün hikayesi, sevginin, kararlılık ve bağışlama ile karşılandığında, en inatçı kalpleri bile fethedebileceğini hatırlatıyor. Ve böylece, sonsuza dek mutlu yaşadılar, ikinci şansın armağanı ve sevginin sonsuz gücü için minnettardılar.


Bi delilik yapsak mı? Ne dersin?

Yorumlar

  1. bu nasıl bi şarkı?

    YanıtlaSil
  2. ufak tefek ayrıntılar olmasa asla anlayamazdım zaten böylesi de zoorrr HandeY.

    YanıtlaSil
  3. hande yener alt dudak ararken buraya düştüm

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

AŞK İKSİRİ

BÜYÜK MAVİ BALİNANIN ÇIĞLIĞI

AKVARYUMUN İÇİNDE